Pentru clientii West Residence, bancile partenere proiectului ofera:

  • creditare la costuri speciale
  • personal dedicat
  • consultanta telefonica
  • credite pentru persoanele care obtin venituri in strainatate
BCR
HAI LA BCR, LIDER IN FINANTARE IMOBILIARA!
Indiferent ce locuinta iti doresti, stim repede ce e de facut. Din experienta.
Banca Transilvania
Primul pas l-ai facut deja, pentru ca te-ai decis sa achizitionezi o locuinta a ta. La BT te ajutam sa parcurgi si restul drumului pana la momentul in care treci pragul casei pe care ti-o doresti. Fie ca esti in cautare primei tale locuinte sau ai nevoie de un spatiu mai mare, ti-am pregatit credite pentru investitii imobiliare potrivite tie: Creditul Impobiliar-Ipotecar si Creditul Prima Casa. Iar daca iti doresti ca aceasta sa fie in armonie cu mediul inconjurator, la Banca Transilvania gasesti oricand sprijinul de care ai nevoie. Iti punem la dispozitie un imprumut in conditii preferentiale, special creat pentru achizitionarea de “cladiri verzi”, Creditul Imobiliar Verde.
BRD
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de 810 de unitati si 7.605 angajati activi. BRD ocupa o pozitie importanta pe piata romaneasca a cardurilor, cu 2,2 milioane de carduri emise si o retea de acceptare de peste 26 000 POS-uri si 1 500 ATM-uri Activele nete ale bancii erau, la sfarsitul anului 2019, de ~87 mld EUR.
OTP Bank
Te simti in largul tau atunci cand stii ca te intorci acasa, acolo unde sunt cei dragi, acolo unde ai confortul dorit. Creditul ipotecar in lei de la OTP Bank este solutia prin care iti poti achizitiona locuinta visurilor tale. Exclusiv pentru clienții West Residence o dobânda de 2,32% + ROBOR la 3L.
Marfin Bank
Exempul reprezentativ de calcul DAE Pentru un credit în valoare de 250.000 Lei pe o durata de 30 ani, rata lunara va fi de 1.152,12 Lei, calculata la o dobânda variabila de 3,71% p.a. (estimata folosind ROBOR 3 luni + Marja Fixa 2 %), dobânda anuala efectiva (DAE): 4,34%. Valoarea totala platibila va fi de 440.605,16 Lei, iar costul total al creditului (ce include dobanda, comisionul anual de gestiune, primele anuale de asigurare a imobilului de 500 Lei/an si taxa de evaluare a imobilului de 100 Euro+TVA, in echivalent Lei) va fi de 190.605,16 Lei. Rambursare în rate egale lunare (anuitati).